ΑΕΠΙ. Το αμαρτωλό χθες και το άγνωστο σήμερα

Και ποιός δεν θυμάται την γάγγραινα της ΑΕΠΙ. Και ποιός δεν θυμάται τους εκβιασμούς, την λεηλασία και τους διωγμούς των δικαστηρίων.

Έπρεπε να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Κυβέρνηση για να κλείσει ένα πολύχρονο κεφάλαιο αναλγησίας προς τις οικογενειακές επιχειρήσεις της εστίασης, των καφέ και των μπαρ και κλοπής του ιδρώτα τους.

Σήμερα η νέα πλέον, μία και μοναδική, συνεργαζόμενη με όλους, μη κερδοσκοπική οργάνωση των δημιουργών μουσικής, τραγουδιού και παραγωγών GEA – GRAMMO, ΕΡΑΤΩ, ΑΠΟΛΛΩΝ συνήψε συμφωνία και σύμβαση με την Κεντρική Ένωση των Επιμελητηρίων της Ελλάδας με την οποία παρέχεται η δυνατότητα ρύθμισης των οικονομικών εκκρεμοτήτων όλων των επιχειρήσεων που οφείλουν πνευματικά δικαιώματα την τελευταία δεκαετία. Αυτό μάθαμε!!

Η συμμετοχή των Επιμελητηρίων στην συμφωνία λένε ότι εγγυάται την δίκαιη και προνομιακή τακτοποίηση των χρεών των μελών τους μέχρι τις 15 Αυγούστου και οι δημιουργοί της τέχνης απολαμβάνουν τα κίνητρα για να συνεχίσουν την πνευματική εργασία τους για το καλό του πολιτισμού και της προόδου. Και όμως, οι μικροί επιχειρηματίες μας θα πρέπει να βρίσκονται ξάγρυπνοι. Το έργο το έχουμε ξαναδεί. Τα δάκρυα δεν έχουν στερέψει. Και μπορεί οι δημιουργοί μας να μην είναι ιδιοτελείς, αλλά οι διαχειριστές τους, οι εντολοδόχοι τους, το ξένο χρήμα το αγαπούν και το λιγουρεύονται…

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ