Άδωνις Γεωργιάδης: Έχουμε πάμφθηνη βενζίνη

Σε επίπεδο τιμής της βενζίνης είμαστε στη 12η-13η θέση στην Ευρώπη σε ότι αφορά την ακρίβεια. Άρα ποιος ο λόγος όλης αυτής της γκρίνιας για τις αυξήσεις; Αυτή είναι η κυβερνητική λογική που εκφράζεται από τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης με… ανεπτυγμένη τη δημιουργική λογιστική εξήγησε πως ακριβώς έφτασε στο ανωτέρω συμπέρασμα για τη θέση της Ελλάδας:

«Με τους φόρους είμαστε στην 4η θέση, αλλά εκεί ήμασταν πάντα, ποτέ δεν ήμασταν σε χαμηλότερη, έχουμε υψηλούς φόρους στα καύσιμα από την δεκαετία του 1990, δεν είναι καινούριο αυτό. Βγάζοντας τους φόρους από τα καύσιμα, είμαστε στην 12η-13η θέση στην τιμή της βενζίνης σε επίπεδο Ευρώπης».

Ορίστε λοιπόν πως γίνονται τα… μαγικά: Έχουμε πάμφθηνη βενζίνη αν κάποιος δεν υπολογίσει τους φόρους! Το ότι οι πολίτες βέβαια πληρώνουν κανονικότατα και τους φόρους και τη βενζίνη στο συνολικό ποσό στο πρατήριο, δεν είναι κάτι ικανό να ανακόψει τη φαντασίωση του κ.Γεωργιάδη.

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ