3ος Κύκλος Σεμιναρίων : ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ & ΣΤΗ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ

Η Μονάδα Έρευνας για την Ευρωπαϊκή & Διεθνή Πολιτική του Τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστήμιου Αιγαίου, το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και το Κ.Ε.Κ. Γεννηματάς της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου συνδιοργανώνουν το Γ’ Κύκλο Σεμιναρίων με θέμα: ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ & ΣΤΗ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ, υπό τον συντονισμό του Αναπληρωτή Καθηγητή και Πρόεδρου του Τμήματος Μεσογειακών Σπουδών κ. Σωτήρη Ντάλη.

Το δεύτερο σεμινάριο έχει θέμα :

 Σύγχρονες προκλήσεις και εντάσεις στη λεκάνη της Ανατολικής Μεσογείου.

Ο ρόλος του διεθνούς δικαίου και του δικαίου της θάλασσας στην αντιμετώπιση τους.

Εισηγήτρια του δεύτερου σεμιναρίου θα είναι η κα Μαρία Τελανιάν, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου (Γρ. Λαμπράκη 8) την Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023, και ώρα 18.30.

 Η κυρία Τελανιάν είναι από το 2020 μέχρι σήμερα Νομικός Σύμβουλος παρά τω Πρωθυπουργώ για θέματα Δημοσίου Διεθνούς Δικαίου καθώς και από το 2022 (έως σήμερα) Επίτιμος Νομικός Σύμβουλος στο Υπουργείο των Εξωτερικών, διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία σε θέματα δημοσίου διεθνούς δικαίου και διεθνών διαπραγματεύσεων από την 35χρονη σταδιοδρομία της στο Ελληνικό Υπουργείο των Εξωτερικών, ως Προϊσταμένη της Ειδικής Νομικής Υπηρεσίας του.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης η οποία υλοποιείται στα πλαίσια του έργου «Δράσεις, ενημέρωσης, επιμόρφωσης και κατάρτισης στα Δωδεκάνησα», με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου θα κάνει η κα Βάνα Αγγελοπουλου Μανωλάκη, Δνουσα Σύμβουλος του Κ.Ε.Κ. Γεννηματάς.

Τα σεμινάρια αφορούν προπτυχιακούς & μεταπτυχιακούς φοιτητές, ερευνητές, στελέχη του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, νομικούς, στρατιωτικούς, δημοσιογράφους και γενικότερα πτυχιούχους ΑΕΙ ή ΤΕΙ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Προεγγραφές είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του  ΚΕΚ Γεννηματάς:  www.kek-gennimatas.gr. Σε όσους παρακολουθήσουν το σεμινάριο θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ