Υποψήφιος δήμαρχος Πάτμου ο Νικήτας Τσαμπαλάκης

Την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Πάτμου ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Κέντρου Υγείας Πάτμου, κ. Νικήτας Τσαμπαλάκης. Αναλυτικά στην ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο, αναφέρει τα εξής:

Φίλες και Φίλοι,

Ξεκινήσαμε το 2019 για να πάμε την Πάτμο μας Μπροστά.

Τα τελευταία τριάμισι χρόνια ζούμε όλοι μας μία συνεχή υποβάθμιση της ποιότητας ζωής στο νησί μας με προβλήματα που παραμένουν άλυτα και διογκώνονται διαρκώς. Κρίνοντας ότι η ανάγκη για να βάλουμε το νησί μας στην πορεία που του αξίζει είναι πιο επιτακτική από ποτέ, ήρθε πια η ώρα να πάρουμε αποφάσεις και να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων με συνέπεια, ενότητα, προγραμματισμό και συγκροτημένη δράση. Απαιτείται μία νέα προγραμματική συμφωνία, ένα νέο σύγχρονο σχέδιο που Θα στηρίζεται σε μια νέα κοινωνική συμμαχία, μακριά από παραδοσιακές κομματικές σκοπιμότητες και αγκυλώσεις. Η καλή γνώση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι το κλειδί για να πάμε το νησί μας μπροστά!

Με την εμπειρία των προηγούμενων ετών, αποφάσισα να κάνω το βήμα και να είμαι για άλλη μία φορά παρών στη μάχη, ώστε να πιάσουμε το νήμα της δημιουργίας και της προόδου από την αρχή και να βάλουμε ξανά την Πάτμο μας σε τροχιά ανάπτυξης.

Τη μάχη αυτή, Θα τη δώσω με σεβασμό προς εσάς, τους συμπολίτες μου, οι οποίοι τόσα χρόνια με τιμάτε με την εμπιστοσύνη σας.

Είμαι σίγουρος ότι μαζί με τους συνεργάτες μου μπορούμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες και απαιτήσεις των συμπολιτών μας, για μία Πάτμο που τελικά θα προχωρήσει μπροστά σταθερά, προοδευτικά και συλλογικά, ενεργοποιώντας όλες τις υγιείς και δημιουργικές δυνάμεις της.

Γιατί ο Δήμος μας έχει απεριόριστες δυνατότητες! Γιατί η Πάτμος μας το αξίζει!

Νικήτας Τσαμπαλάκης

Υποψήφιος Δήμαρχος Πάτμου

Επικεφαλής της παράταξης

«Η Πάτμος Μπροστά»

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ