Το νησί της Χάλκης είναι εξαιρετικά υπερήφανο καθώς η φετινή σχολική χρονιά , μας βρίσκει με όλα τα τμήματα του σχολείου μας πλήρως στελεχωμένα.

Η παροχή και εξασφάλιση ίσων εκπαιδευτικών ευκαιριών στον ταχέως εξελισσόμενο σύγχρονο κόσμο αποτελεί δημοκρατικό δικαίωμα.
Το νησί της Χάλκης είναι εξαιρετικά υπερήφανο καθώς η φετινή σχολική χρονιά ήδη από τις πρώτες ημέρες, μας βρίσκει με όλα τα τμήματα του σχολείου μας πλήρως στελεχωμένα.
Ευχαριστούμε θερμά το Υπουργείο Παιδείας, την Διεύθυνση πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Δωδεκανήσου καθώς και τους ιδιοκτήτες των σπιτιών του νησιού μας οι οποίοι ύστερα από έκκληση του Δημάρχου, παραχώρησαν τα οικήματα τους έγκαιρα και σε προσιτές τιμές για τους εκπαιδευτικούς μας.
Η γνώση μιας ολόκληρης κοινωνίας εξαρτάται από το σχολείο, το οποίο είναι επιφορτισμένο με την επισημοποίηση, την μετάδοση και την αναπαραγωγή αυτής.
Σε έναν μικρό τόπο όπως η Χάλκη, όπου ο αριθμός των μαθητών είναι μικρός οι σχέσεις μαθητών και εκπαιδευτικών είναι στενές, γινόμαστε όλοι μια οικογένεια.
Το σχολείο για τα παιδιά μας έχει πολύ μεγάλη αξία, είναι κοιτίδα πολιτισμού και ουσιαστικής ισότητας.
Βρισκόμαστε κοντά στα παιδιά, γιατί τα παιδιά αποτελούν το μέλλον αυτού του τόπου.

Διαβάστε ακόμη

Γράψτε το σχόλιο σας

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ