Συνάντηση Χ. Ευστρατίου με τη νεοσύστατη Κοιν.Σ.Επ. AegeanEcoPlastics   

Συνάντηση με αντιπροσωπεία της νεοσύστατης Κοιν.Σ.Επ. AegeanEcoPlastics, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο της ανακύκλωσης, είχε σήμερα στο γραφείο του ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου, Χρήστος Ευστρατίου.
Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση AegeanEcoPlastics μέσα από τη δράση της στην ανακύκλωση κυρίως πλαστικού, έχει στόχο την παραγωγή προϊόντων από ανακυκλωμένο πλαστικό σε μία πιο μόνιμη χρήση, τη δημιουργία εργαστηρίων κι εκπαιδευτικών σεμιναρίων για όλες τις ηλικίες που θα φέρουν κοντά τους πολίτες με το περιβάλλον και την ανακύκλωση και τη συμμετοχή δράσεων περιβαλλοντικού χαρακτήρα, με σκοπό την ενημέρωση και υλοποίηση ενός πιο «πράσινου» τρόπου ζωής, με μηδενικά απόβλητα.
Ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης συνεχάρη τα μέλη της Κοιν.Σ.Επ. AegeanEcoPlastics για τη δράση τους και δήλωσε πως η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στέκεται αρωγός σε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες, για ένα καλύτερο μέλλον, με σεβασμό πρωτίστως στο περιβάλλον και στην ποιότητα ζωής όλων μας κι ως εκ τούτου στην εξασφάλιση της δημόσιας υγείας.
«H προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις παγκοσμίως και η συνδρομή μας σε αυτές τις πρωτοβουλίες κρίνεται επιβεβλημένη. Μόνο με συλλογική προσπάθεια θα καταφέρουμε να διαφυλάξουμε την ποιότητα της ζωής μας και την καθαρότητα του περιβάλλοντος. Άλλωστε η υγεία μας είναι αλληλένδετη με την υγεία του πλανήτη κι έχουμε υποχρέωση όλοι να αναλάβουμε δράση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ευστρατίου.

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ