Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για την τοποθέτηση βυθιζόμενης μπάρας στην Κω

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για την τοποθέτηση βυθιζόμενης μπάρας στην είσοδο της οδού 25ης Μαρτίου, στην συμβολή της με την οδό Κολοκοτρώνη, στο πλαίσιο του έργου δημιουργίας Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου (Open Mall) Δήμου Κω, για την αναβάθμιση του ιστορικού και εμπορικού κέντρου της πόλης.

Μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες, που έχουν άδεια εισόδου στο κέντρο της πόλης και εξυπηρετούνται από την οδό 25ης Μαρτίου, μπορούν να εισέρχονται από την οδό Β. Παύλου παραπλεύρως του Δημαρχείου.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό βυθιζόμενες μπάρες θα τοποθετηθούν σε τρία σημεία του μικρού ιστορικού κέντρου της Κω, για τον έλεγχο εισόδου – εξόδου οχημάτων σε πεζόδρομους και πλατείες.

Τα τρία σημεία είναι:

–          Β. Παύλου & Ιπποκράτους

–          Ιπποκράτους & Περίδου (για είσοδο στην Πλατεία Κονίτσης)

–          25ης Μαρτίου & Κολοκοτρώνη.

Οι πολίτες που διέρχονται από τα προαναφερόμενα σημεία, όπου διενεργούνται εργασίες, και μέχρι την τοποθέτηση των μπαρών, καλούνται να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί προς αποφυγή ατυχημάτων.

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ