Προβολή της Καλύμνου στην Ιταλία με ενέργειες του Δήμου

Στην Ιταλική αγορά στοχεύει ο Δήμος Καλυμνίων μέσα από την πρόσφατη συνεργασία  με το Γραφείο ΕΟΤ  Μιλάνου για τη διοργάνωση σημαντικού δημοσιογραφικού ταξιδιού. Με τη φροντίδα των δύο φορέων, ο έμπειρος φωτογράφος Giorgio Filippini, επισκέφτηκε την Κάλυμνο το διάστημα 09-15 Σεπτεμβρίου 2022, προκειμένου να ανακαλύψει τον προορισμό και να παράγει το κατάλληλο φωτογραφικό υλικό που θα αξιοποιηθεί για τη δημοσίευση εκτενούς πολυσέλιδου αφιερώματος στο Ιταλικό περιοδικό «BELL’ EUROPA», το 2023.

To «BELL’ EUROPA» συγκαταλέγεται στα παλαιότερα σε κυκλοφορία και πλέον καθιερωμένα ταξιδιωτικά περιοδικά της Ιταλίας.

Το έγκυρο μέσο εστιάζει σε ποιοτικούς Ευρωπαϊκούς προορισμούς αναδεικνύοντας τις τοπικές κουλτούρες, τις παραδόσεις, τις δραστηριότητες, τα φυσικά τοπία, τη γαστρονομία και την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική τους σε δεκάδες χιλιάδες Ιταλούς αναγνώστες που επιλέγουν τα ταξίδια στο εξωτερικό για τις διακοπές τους.

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ