Ο Βασίλης Α. Υψηλάντης για την λύση στο ακτοπλοϊκό για τα νησιά στα βόρεια Δωδεκάνησα

Ο υπ. Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης από το Αγαθονήσι που βρισκόταν είχε, μαζί με τον Δήμαρχο κ. Ευάγγελο Κόττορο,  συνεχή επικοινωνία με το Υπουργείο Ναυτιλίας σχετικά με τις εξελίξεις στο πρόβλημα με τις ακτοπλοϊκές γραμμές στα βόρεια Δωδεκάνησα. Σχετικά με την κυοφορούμενη λύση ο Βασίλης Α. Υψηλάντης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Από τον Μάρτιο δρομολογούνται οι καλύτερες λύσεις για την Κάλυμνο και τα νησιά στην βόρεια Δωδεκάνησο. Προσωπικά, σε συνεργασία με την ηγεσία του Υπουργείου Ναυτιλίας, προσδιόρισα τις προτεραιότητες. Της λογικής και της αποτελεσματικότητας. Φαίνεται τελικά ότι υιοθετούνται. Εύχομαι και να στεριώσουν. Όλοι οι Δωδεκανήσιοι, κάτοικοι και επιχειρηματίες θέλουν μόνιμες, ασφαλείς και γρήγορες ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες. Αυτό θέλει και εφαρμόζει και η Νέα Δημοκρατία.»

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ