Ο κ. Κυρίτσης είναι απολογούμενος για την ΑΙΓΛΗ και όχι τιμητής

Στα εννέα χρόνια δημαρχίας του κ. Κυρίτση ο Δήμος Κω δεν εισέπραξε ούτε ένα ευρώ από την ΑΙΓΛΗ.

Το μόνο που άφησε πίσω του ήταν ζημίες.

Για αυτό φωνασκεί και βγάζει ανακοινώσεις, για να κρύψει την ανεπάρκεια του.

Στην πρώτη θητεία του, με την περιβόητη διαχείριση της περιόδου 2007-2010, παρέδωσε την ΕΔΗΚ (Αίγλη και κινηματογράφοι) με 350.000 ευρώ χρέη.

Μάλιστα τα χρέη της ΑΙΓΛΗΣ ξεπερνούσαν τις 230.000 ευρώ. Άφησε οφειλές παντού, σε προμηθευτές, σε ασφαλιστικά ταμεία, στην Εφορεία, μισθώματα στο Δήμο, ΔΗΦΟΔΩ, τέλη εκδιδομένων λογαριασμών, τέλη κοινόχρηστων χώρων, ακόμα και το νερό.

Στη δεύτερη θητεία του το μόνο που έκανε ήταν να μοιράζει μηνύσεις, να διχάζει και να συκοφαντεί συμπολίτες μας. Έχασε τα δικαστήρια και εξευτέλισε το Δήμο.

Αυτό που τον ενοχλεί όμως πρώτα από όλα, είναι ότι για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, επί δημαρχίας Νικηταρά η ΑΙΓΛΗ θα παράξει έσοδα για το Δήμο.

Μέσα από ξεκάθαρη διαδικασία, διαφανή σε κάθε βήμα της, που καθορίζει και τον τρόπο λειτουργίας της για τώρα και στο μέλλον.

Αυτά βλέπουν οι συνδημότες μας και κατανοούν ότι ο κ. Κυρίτσης είναι μόνο απολογούμενος για την ΑΙΓΛΗ και δεν μπορεί να παριστάνει τον τιμητή.

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ