Μίκα Ιατρίδη από την Κάσο: «Η δύναμη των νησιωτών μας θα μετατραπεί σε δύναμη νίκης της Νέας Δημοκρατίας, δύναμη νίκης για την Ελλάδα μας!»

Από την Κάρπαθο στην Ηρωική Νήσο Κάσο μετέβη η υπ. Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μίκα Ιατρίδη στη συνέχεια της προεκλογικής περιοδείας της στα νησιά της Δωδεκανήσου.

Με την άφιξη της στο νησί, ξεκίνησε τις επαφές της με τους συμπολίτες και στη συνέχεια πραγματοποίησε συνάντηση με τον Δήμαρχο Κάσου κ. Μιχάλη Ερωτόκριτο, με τον οποίο διατηρεί σχέση συνεργασίας από την αρχή της θητείας του.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε για το έργο της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη και πιο συγκεκριμένα για τις χρηματοδοτήσεις και τα έργα που αφορούν το νησί, όπως, μεταξύ άλλων, η χρηματοδότηση 1.406.926 ευρώ για τη βελτίωση υποδομών δικτύου ύδρευσης, η χρηματοδότηση 1.426.000 ευρώ για πλακοστρώσεις, τα 1.245.569 ευρώ για την προμήθεια 39 οχημάτων στην Ηρωϊκή Νήσο Κάσο, στην Κάρπαθο και την Κάλυμνο για τα σώματα ασφαλείας, η χρηματοδότηση ύψους 564.200 ευρώ για την κατασκευή περίφραξης στον Αερολιμένα Κάσου και η χρηματοδότηση 210.000 ευρώ για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του Δήμου.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στο νησί, η Μίκα Ιατρίδη συνοδευόταν από την Πρόεδρο της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας, κα Θέκλα Σταματάκη και στελέχη του κόμματος, με τα οποία διατηρεί στενή συνεργασία και δεσμούς. Περαιτέρω, η υπ. Βουλευτής συναντήθηκε με τον Πρόεδρο των Αλιέων, κ. Κανάκη Περσελή, με τον οποίο συζήτησαν τα μέτρα οικονομικής ενίσχυσης που έχει λάβει η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας για το συγκεκριμένο κλάδο, καθώς και επιπλέον μέτρα στήριξης που θα πρέπει να ληφθούν. Η Μίκα Ιατρίδη είχε ακόμα την ευκαιρία να συναντηθεί και με την Πρόεδρο του Λυκείου Ελληνίδων Κάσου, κα Μαρία Μηνακά, και να πληροφορηθεί για τις συνεχείς δράσεις του Λυκείου.

Κατά την ολοκλήρωση της επίσκεψης της η κ. Ιατρίδη έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με μεγάλη χαρά βρίσκομαι σήμερα στην Ηρωική Νήσο Κάσο και ευχαριστώ πολύ τους φίλους και συναγωνιστές μου για την όμορφη υποδοχή!

Η δύναμη των νησιωτών μας θα μετατραπεί σε δύναμη νίκης της μεγάλης μας παράταξης, της Νέας Δημοκρατίας!

Της Κυβέρνησης που θωράκισε τα σύνορα μας, φρόντισε τους κατοίκους ακόμη και των πιο μικρών νησιών, έκανε τομές στην οικονομία, στήριξε τους επαγγελματικούς κλάδους και, βέβαια, στήριξε τον τουρισμό στην πιο δύσκολη στιγμή του, κάνοντας από πέρσι νέα ρεκόρ.

Εδώ από την Κάσο, με την ακατέργαστη ομορφιά και τους φιλόξενους κατοίκους, εδώ που χτυπά η καρδιά της νησιωτικής μας χώρας, μπορώ με σιγουριά να πω, πως οι ακρίτες μας ξέρουν καλά ποιος στάθηκε δίπλα σε κάθε πολίτη με σεβασμό και υπευθυνότητα αλλά και ποιος απειλεί να τους τα γκρεμίσει όλα. Για αυτό και στις επόμενες εκλογές αποφασίζουμε να πάμε μπροστά!»

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ