Γιάννης Παππάς: «ξεκινάει ο διαγωνισμός για την μελέτη και κατασκευή του νέου Δικαστικού Μεγάρου Κω»

Προχωράει  το σημαντικό έργο του Δικαστικού Μεγάρου της Κω. Μετά από πολυεπίπεδες προσπάθειες του Βουλευτή Δωδεκανήσου Ν.Δ. Γιάννη Παππά, πραγματοποιείται ένα έργο πνοής για το νησί, καθώς σήμερα, Πέμπτη 11 Μαΐου  2023, στη διάρκεια συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕ Α.Ε. εγκρίθηκαν με αριθμό 406 τα τεύχη δημοπράτησης. Με αυτή την εξέλιξη, δόθηκε ουσιαστικά το πράσινο φως, για την έναρξη   του διαγωνισμού ανάθεσης  της σύμβασης μελέτης και κατασκευής του νέου κτιρίου του Δικαστικού Μεγάρου της Κω, προϋπολογισμού 3.500.000 €, η χρηματοδότηση οποίου, θα προέλθει από το Ταμείο Χρηματοδότησης Δικαστικών Κτιρίων και η δημοπράτηση του θα υλοποιηθεί από τις Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.

«Το έργο, αποτελεί εδώ και χρόνια όνειρο και δίκαιο αίτημα του Δικηγορικού Συλλόγου Κω, των κατοίκων του βορείου συγκροτήματος των νησιών μας και δικαίως γίνεται πράξη τώρα, επί κυβερνήσεώς μας. Η ειλικρινής στάση και η επιμονή, αποδίδει πάντα καρπούς. Η προσωπική μου συνεργασία με τον Δικηγορικό Σύλλογο της Κω, τη Δημοτική Αρχή και τον Γενικό Γραμματέα Δικαιοσύνης κ. Πάνο Αλεξανδρή, έφερε τα σημερινά αποτελέσματα.

Η Κως, το δεύτερο σε μέγεθος νησί της Δωδεκανήσου, το αξίζει. Όπως και όλα τα νησιά μας, αξίζουν τις  καλύτερες υποδομές» δήλωσε ο κ. Παππάς, αναφορικά με τη δρομολόγηση του έργου.

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ