Ένας χρόνος #JustGoZeroTilos!

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Polygreen, Αθανάσιος Πολυχρονόπουλος , μαζί με την ομάδα της εταιρείας, τη Δήμαρχο Μαρία Καμμά, Αλειφέρη και τους 400 περίπου μόνιμους κατοίκους του απομακρυσμένου νησιού, γιόρτασαν στην πλατεία των Λιβαδιών στην Τήλο, τη συμπλήρωση ενός χρόνου επίσημης λειτουργίας του προγράμματος #JustGoZeroTilos.
Σύντομη ομιλία για την πορεία και τα εντυπωσιακά αποτελέσματα του προγράμματος, πραγματοποίησε και ο Necati Ertekin, καθηγητής από το University of Minnesota και συνεργάτης του INSEAD, ο οποίος επισκέφθηκε την Τήλο για να δει από κοντά το πρόγραμμα, προκειμένου να πραγματοποιήσει μελέτη που θα παρουσιάσει στους φοιτητές του Πανεπιστημίου.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, προβλήθηκε ντοκιμαντέρ που παρουσίαζε την πορεία του προγράμματος με τη συμβολή των κατοίκων της Τήλου. Στο επίκεντρο του προγράμματος βρίσκονται από τη μία η προσπάθεια μείωσης των απορριμμάτων και από την άλλη η γενικότερη υιοθέτηση της φιλοσοφίας της ανακύκλωσης.

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ