Ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής νομού Δωδεκανήσου για το κίνημα Ελεύθεροι Άνθρωποι του Γιώργου Τράγκα.

Έπειτα την ανακοίνωση του μέχρι προσφάτως εκπρόσωπου τύπου του ΚΕΛΑΝ κ. Πάρι Κουρτζίδη ότι αναλαμβάνει την ηγεσία του κινήματος σαν μεταβατικός πρόεδρος που ίδρυσε ο αείμνηστος Γιώργος Τράγκας ανακοινώνουμε τα εξής.

Τις επιτροπές τις έφτιαξε ο ίδιος ο Γιώργος Τράγκας.

Κάθε επιτροπή και ιδιαίτερα οι πρόεδροι αυτών είχαν πάντα στενότατη σχέση με τον ίδιο τον Γιώργο Τράγκα.

Είναι πλέον γνωστό ότι η επιτροπή στα Δωδεκάνησα είχε ενεργοποιηθεί και πάλι όταν ο Γιώργος Τράγκας ήταν ακόμα εν ζωή.

Σύμφωνα με όσα έχουν ανακοινωθεί από τον ίδιο τον Πάρη Κουρτζίδη υπογραμμίζουμε.

Ουδέ ποτέ εστάλη από τον ίδιο έγγραφη επιστολή στην οποία να μας εξουσιοδοτεί να αποφασίσουμε αν τον θέλουμε για μεταβατικό πρόεδρο του κινήματος ή όχι. Ουδέ ποτέ ψηφίσαμε και αποδεχτήκαμε τον ίδιο για μεταβατικό πρόεδρο του κινήματος.

Προκαλεί σε εμάς έκπληξη το ποσοστό που τον ψήφισε για μεταβατικό πρόεδρο. Και σίγουρα αυτό το αμφισβητούμε.

Σίγουρα υπήρξε επικοινωνία με τον πρόεδρο της επιτροπής, Ενστάσεις και εντάσεις έπειτα της επιστολής της οικογένειας και του διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Γιώργου Τράγκα κ. Παντελή Ζήλου και επίσης προδιαγραφές για να λάβει στήριξη ή όχι. Όλα αυτά προφορικά. Ζητήσαμε προδιαγραφές και την σύμφωνη γνώμη της οικογένειας του. Την οποία και δεν είχε.

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής