Πολιτική μαϊμουδίτσα συμφερόντων Μαρτίνη που κάνουν ζημιά στο ΠΑΣΟΚ ο Ζανεττούλης.

Αλήθεια πώς να εμπιστευτεί κανείς το ΠΑΣΟΚ Δωδεκανήσου όταν αυθαίρετα ο Δημήτρης Ζανεττούλης χωρίς το ΠΑΣΟΚ να τον έχει βάλει εκπρόσωπο τύπου κάνει δηλώσεις προσπαθώντας να υποβιβάσει το έργο της Περιφερειακής Αρχής για να εξυπηρετήσει συμφέροντα Μαρτίνη;

Ο Ζανεττούλης υπήρξε ενορχηστρωτής πολλών κρίσεων στο τοπικό ΠΑΣΟΚ. Μάλιστα στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ στην τοπική κοινωνία δεν ήταν λίγες οι φορές που έβαζε τρικλοποδιές στους υποψηφίους προσπαθώντας να ικανοποιήσει το αφεντικό του. Κρίσεις που ο ίδιος προκάλεσε γιατί εξυπηρετεί τα συμφέροντα του Αντώνη Μαρτίνη.

Σήμερα στάθηκε απέναντι στο Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο με πάλι πρωταγωνιστή το αφεντικό του Αντώνη Μαρτίνη για να μας πείσει ότι ο Χατζημάρκος θα χάσει τις εκλογές.

Αν στο ΠΑΣΟΚ πιστεύουν ότι θα πάνε μπροστά με τέτοιες τακτικές ας το ξανακοιτάξουν γιατί πηγαίνουν βήματα πίσω και η κοινωνία του νησιού είναι μικρή και όλοι μας ξέρουμε ποιος είναι ποιος.

Ο Χατζημάρκος πρόσφερε στον τόπο και επειδή δεν έγινε υποχείριο τους, δεν τους εξυπηρέτησε του πετάνε λάσπη. Ο Χατζημάρκος απέδειξε ότι μπορεί και κάνει την δουλειά του σωστά και δεν τον επηρεάζουν οι αθλιότητες κάθε Μαρτίνη.

 

 

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ